Дорогі союзянки,
Христос воскрес! Щиро долучаємось до молитов за світлі починання, мир і надію. Нехай цей тиждень буде сповненим радості та зустрічей із рідними людьми, великодніх смаколиків та солодких спогадів. Як Світле Христове Воскресіння є перемогою над злом та смертю, так нехай постане переможницею у цій боротьбі й Україна.

Нещодавно приєдналися? Союз українок Америки вітає вас у нашій спільноті! Ця щотижнева розсилка триматиме вас у курсі поточних подій та ініціятив.

розсилка квітень суа квіти

Цього тижня у світлі нашої рубрики – 136 відділ у Нейплзі, Флорида. Наші союзянки надіслали близько 50 пакунків до бабусь Харківського регіону. Невеликі генератори, батарейки, ковдри та ліки – цілий відділ збирав кошти, щоб зібрати та доставити цю допомогу до України. Подячні листи та повідомлення від отримувачок зігрівають наші серця під час великодніх свят!
IMG 6014 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Screenshot 2023 04 06 at 1.58.27 PM | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Хочете бачити більше українських книжок у своїй місцевій бібліотеці? Готові зробити крок їм назустріч? Наш Адвокаційний комітет підготував корисний довідник, який пояснює, як ви можете співпрацювати з вашою бібліотекою і збагатити її полиці книжками українською мовою.

Більше: 4 Ways To Advocate for Ukraine With Your Local Library

Чи всі студенти у ваші родині вже мають кошти на навчання на наступний рік? Скористайтесь нагодою поширити з ними ці дві освітні можливості для студентів у 2023 році. По-перше, стипендія Фонду Єви Сташків відкрита для студентів, які хочуть поглибити свої знання з української культури, мови, літератури, історії чи інших суміжних академічних галузей. Стипендія Фонду Вовка/СУА підтримує студентів, які здобувають освіту в STEM, бізнесі, медицині та мистецтві. Заявки на обидві стипендії необхідно подати до 1 червня 2023 року до 23:59 за східноєвропейським часом.

Більше: The Eva Staszkiw Scholarship FundThe Vovk Foundation Scholarship

pysanky of hope - protection, rebirth, peace

Понеділок після Великодня – традиційний час, щоб відвідати родину з гостинцями. І часто ними слугують розкішно прикрашені писанки. Ось ідея для подарунка – чом би не подарувати цифрову писанку? Виручені кошти підуть у фонд гуманітарної допомоги СУА. Чим більше ці писанки продаватимуться і перепродаватимуться, тим більше коштів ми зможемо залучити на гуманістарну допомогу українцям.

Більше: Original Pysanka Designs Turn Into Digital Collectibles – Sale Starts March 21st!

Якщо ви знаєте когось, кому небайдужа місія нашої організації, і хто бажав би долучитися до нашої волонтерської команди, поділіться з ними посиланням на цю форму. Нам конче потрібні фахівці до маркетингових та фандрейзингових команд. Допоможіть нашій організації зміцнитися!

 

www.perfectrolex.sr