Newsletter Email Header 7 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Війна це марафон на звилистій дорозі під гору, з багатьма поворотами та розгалудженнями. Сьогодні ми на важливому перехресті, і саме ВИ можете допомогти зробити історично-вірний вибір. 

Вчора Сентат США опублікував довго обговорюваний законопроект, який містить додаткове фінансування для України. І поки ви читаєте цього листа, ваші сенатори слухають анти-українські повідомлення. Ми маємо зробити все що у наших силах та донести сенаторам, що Україна має сильну та широку підтримку серед населення.

Сьогодні, завтра та допоки законопроект не пройде та Україна не отримає кошти, будь ласка, продовжуйте телефонувати своїм сенаторам та представника у конгресі.

Велика частина американців хоче підтримки для України. Нам потрібна ваша допомога, щоб ці голоси були почуті.

Щоб зателефонувати своєму сенатору та представнику:

  • Знайдіть своїх обраних посадовців та їх контактну інформацію за посиланням: www.govtrack.us
  • Плануйте свій розмову:
    • Наскільки вони підтримують Україну?
    • Чи голосували вони за попередню допомогу Україні?
    • Що для них важливо на міжнародному рівні (зупинка рогатих держав, захист прав людини та західних ідеалів або інше)?
  • Плануйте своє повідомлення. Дивіться приклад на зображенні:
  • Поширюйте цю інформацію зі своїм колом спілкування та запрошуйте їх долучатися
Go to | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America
Go to 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Минулого тижня Комісія Гельсінкі США провела слухання на тему “Свідчення очевидців: Українські діти та дорослі цивільні, викрадені Росією”.

Марта Федорів, керівник проекту з адвокації СУА “Повернення дітей України”, брала участь у слуханні. Нижче подано спогади Марти з цього слухання:

“Були потужні свідчення українських дітей, які були врятовані від викрадення Росією. Долучили свої голоси Дмитро Лубінець, уповноважений Верховної Ради України з прав людини, та Андрій Костін (віддалено), Генеральний прокурор України. Дуже вражаюче було бачити і чути Миколу Кулебу, главу “Рятувати Україну”, української НГО яка врятувала більше 564 дітей від Росії.

Члени Конгресу, які чули свідчення, висловили впевненість у важливості продовження зусиль Конгресу для припинення цього геноциду, який Росія здійснює проти України.

Було визнано, що Україні повинно бути надано все необхідне для перемоги у війні – інакше ми можемо ніколи не побачити тисячі викрадених дітей знову.”

Тут ви можете переглянути повний запис слухання: https://bit.ly/3ufzB9y

Цього п’ятниці, 9 лютого, Український інститут Америки, за підтримки СУА, запрошує вас на Концерт і Обговорення з нагоди випуску нового альбому на лейблі NAXOS – “УКРАЇНСЬКІ МАЙСТРИ”.

Учасники почують виконання вибраних творів з альбому, серед яких сонати для скрипки та фортепіано Сергія Борткевича, Віктора Косенка та Мирослава Скорика.

Увечері відбудеться обговорення з Марією Соневицькою, етномузикологинею та професоркою музики в Бард-коледжі, та Петром Шмельцем, музикознавцем і професором музики в Університеті Джонса Хопкінса, про внесок українських композиторів у музичний канон.

Більше про подію можна дізнатися на сайті 

Тепло вашого серця відчувається на всіх континентах. Ви підтримали кампанію, і наші партнери з НГО “Землячки” вже відправляють зимове забезпечення для жінок на передовій.

2024 02 02 22.17.22 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Ми зібрали понад 60 000 доларів на зимову кампанію “Тримай Україну Тепло: Підтримайте Жіночі Загони”. Розгляньте можливість пожертвування для надання додаткової підтримки цим відважним жінкам, які служать в українській армії!

4 квітня 2024 року Українська асоціація професіоналів проведе благодійну подію – “Соняшниковий бал” – на підтримку ініціатив Гуманітарної допомоги УНВЛА для України.

Відвідайте веб-сайт події, щоб отримати більше інформації про цю гламурну подію.

Чекаємо на зустріч з вами там!

422395112 350690771129126 1179160895480046451 n.png | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America