Newsletter Email Header 7 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Дорогі Союзянки,

Більшість з того що робить СУА направлено на просування України, українського спадку, та необхідності постійної підтримки для українців.

Ми невимовно щасливі бачити нових людей, які долучаються до нашої місії. Незалежно від того чи ви нещодавно приєдналися до нас, чи вже присвятили дисятиліття до просування України, ми вдячні вам за відданість українській громаді.

А тепер давайте поглянемо що нам приніс цей тиждень!

Виборча кампанія в США вже йде наповну, і легко опинитися у вирі новин та виступів різних політиків. Ось для вас ключові оновлення, які є важливими для наших зусиль з адвокації за Україну.

Добра новина полягає в тому, що Закон про передачу заарештованих російських коштів на підтримку України (REPO) пройшов Комітет з закордонних справ Сенату США, і тепер ми очікуємо його представлення до голосування, після чого він направиться до Палати представників.

Проект закону, який включає додаткове фінансування для України, все ще знаходиться на етапі переговорів, і остаточний текст ще не був оприлюднений. Однак він викликає гарячі обговорення з обох боків політичного спектру.

Що нам робити?

Дзвонити! Ми просимо і закликаємо вас зателефонувати своїм посадовцям і закликати їх проголосувати за цей закон як тільки він буде представлений. Ось тут є всі необхідні підказки

Ми знаємо, що Союзянки є активними захиснцями України. Ми запрошуємо вас організувати телефон-марафон, подібний до того, що регулярно проводить наш комітет з адвокації. Зберіть малу чи велику групу своїх друзів, родичів та сусідів і залучайте їх всіх до дзвінків урядовцям разом з вами.

Ось презентація, яку ви можете використовувати як інструкцію для свого власного марафону.

Україні потрібен ваший голос! Будьте активними, залишайтеся залученими і закликайте інших приєднатися до вас та виступати на захист України!

Ми активно підтримуємо українську освіту, і одним із важливих аспектів нашої роботи є допомога українським студентам через нашу програму стипендій.

У цьому році СУА отримала багато нових заявок на стипендії від українських студентів, і нам потрібні спонсори та донори, щоб виконати ці запити.

Заявки переважно надходять від студентів, які втратили батька під час російського вторгнення або чий батько або поранений, або зниклий.

Стипендія передбачає головним чином підтримку студента протягом навчального року, забезпечення всіх матеріалів та ресурсів, необхідних для успішного завершення року.

П’ять рівнів спонсорства та відповідні річні суми в доларах:

$110 на рік – 1–8 класи

$220 на рік – 9–12 класи

$330 на рік – університет

$400 на рік – аспірантура – магістратура

$500 на рік – аспірантура – докторат

Щоб стати спонсором студента або здійснити пожертву будь-якою сумою, надішліть чек на користь Програми стипендій СУА разом із вашими контактними даними (ім’я, поштова адреса, електронна адреса та номер телефону) за адресою:

UNWLA Inc.

PO Box 24

Matawan, NJ 07747-0024

Ви можете звертатися до офісу стипендій за телефоном 732-441-9530 або за електронною адресою [email protected]

Щоб здійснити онлайн пожертву на нашу програму стипендій, відвідайте:

Цього року Світова Федерація Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) святкує 75 років. СУА були однією з організацій засновниць СФУЖО і лишаються чи не найактивнішим членом до цьогодні. Ми хотіли б вас запросити підписатися на їх імейл новини, щоб ви були поінформовані про програми та ініціативи Українських Жіночих організацій по всьому світу.

Обʼєднані жінки непереможні, особливо якщо це українки. 

Ось тут вашій увазі найсвіжіший вісник СФУЖО.

Напередодні різдва союзянки відділку 146, Філядельфія, відвезли у конгрес та сенат подарунки зроблені українськими дітками. А минулого тижня вони отримали листа-подяку від конгресмена зі штату Арканзас.

Як же добрі справи мають здатність сягати прямо у серце!

Letter to branch | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Продовжується процес номінацій для формування Комітетів СУА. Метою є обрання кандидатів на посади в Національному виконавчому комітеті, Національних голів напрямків, та в Національному аудиторському комітеті для представлення на Національній конвенції СУА у вересні 2024 року. Будь-який член відділення або віддалений член може волонтерити або запропонувати іншого члена (або себе) на будь-яку з цих посад. Комітет номінацій СУА розгляне кваліфікації всіх кандидатів і звернеться до найбільш кваліфікованих для визначення їх бажання працювати. Немає попередньо визначених кандидатів. Всі посади відкриті для кваліфікованих осіб. Будь ласка, ознайомтеся з актуальними вакансіями на веб-сайті СУА. За додатковою інформацією звертайтеся до Наталі Сантарсьєро за адресою [email protected].