2024 Newsletter Email Header 2 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Тиждень що минув приніс нам миті святкування, а також і скорботи. Тож давайте згадаємо основні події, і заплануємо наступні кроки, як завжди з Україною в наших серцях і думках.

Приводом радіти було прийняття Конгресом США H.Res.149 – засуджуючи викрадення та незаконну депортацію українських дітей російськими владами. Наступним кроком є голосування Сенату за їх версію тієї ж резолюції – S.Res.158.

Сьогодні ж міністерство закордонних справ України поділилося у своїх соціальних мережах інформацією, що протягом останніх семи днів Росія запустила 1030 ракет, безпілотники та керованих авіаційних бомб на Україну. Того тижня ми стали свідками найбільшого нападу на енергетичну інфраструктуру України, який пошкодив гідроелектростанцію в Дніпрі, залишив десятки українців пораненими та загиблими, а мільйони залишилися без електропостачання.

Ми повинні впевнитися, що наші обрані посадовці продовжують знати та памʼятати про російські злочини та чують наші вимоги про підтримку для України.

Ось, що ми повинні зробити:

Зателефонуйте своїм представникам у Конгресі та Сенаті та закликайте їх підтримати додаткову допомогу для України:

1- знайдіть їх контактну інформацію: https://www.govtrack.us/
2- Продумайте розмову. Ви можете знайти зразки повідомлень у цьому матеріалі

Конгрес США відпочиває до 8 квітня, тому ваші представники перебувають у своїх домашніх округах.

1- Зверніться до місцевого офісу вашого конгресмена

2- Запросіть їх на подію у громаді або заплануйте зустріч з ними

3- Під час зустрічі повторіть про терміновість та важливість військової допомоги США для України.

Зверніться до Білого Дому:

1- перейдіть за посиланням, щоб знайти контактну інформацію та інструкції https://www.whitehouse.gov/get-involved/write-or-call/

Пам’ятайте: лінія президента відкрита лише у вівторок-четвер (з 11 ранку до 3 годин після полудня за східним часом)

2- Подзвоніть або напишіть електронного листа і попросіть беззастережну підтримку для України та вимагайте у Білого Дому надіслати будь-яку наявну допомогу Україні. З попередніх бюджетів ще залишились кошти для відправлення деякого військового обладнання та артилерії на Україну для забезпечення захисту людей та персоналу на передовій.

Розгляньте можливість приєднатися до нас на Саміту Дій за Україну, весна 2024 року. Продовжуйте будувати потужну коаліцію захисників України в США. Більше інформації про саміт доступно на веб-сайті https://americancoalitionforukraine.org/ukraine-action-summit/spring-2024/

wepage headers 24 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

У одній з наших попередніх розсилок ми поділилися списком українських книг, доступних англійською мовою, які ви можете представити у вашій місцевій бібліотеці, щоб розповісти громаді про наш багатий культурний спадок. Ви можете попередній список тут.

Проте, оскільки наближається місяць бібліотек (квітень), ми вирішили розширити список. Ми спільно працювали з Анною Петеліною, (Відділення 143, Нью-Джерсі), щоб надати вам більший список, який задовольнить навіть найвимогливішу бібліотеку у США. Тут ви знайдете книги від українських жіночих авторів та книги для дітей, які багатомовні або перекладені на англійську мову. Повний список з посиланнями на де знайти книги доступний тут.

Якщо вам потрібна додаткова інформація щодо роботи з вашою місцевою бібліотекою, будь ласка, зверніться до нашої інструкції по роботі з бібліотеками. Ви можете знайти її тут.

Ми постійно шукаємо способи показати всю неймовірну роботу, яку виконують наші Союзянки. Тому ми повертаємо регулярну рубрику “Увага на Союзянку”. Цього разу ми хочемо почути більше від вас. Ми створили цю форму, щоб ви могли номінувати ваших видатних посестер з СУА.

Будь ласка, допоможіть нам показати світу наших неймовірних членів!

Також, не забудьте надсилати нам інформацію про ваші майбутні події та ділитися фотозвітами за адресою [email protected]. Ми будемо раді виділити їх на веб-сайті СУА та в соціальних мережах.

На нашу зимову кампанію “Тримайте Україну в теплі: Підтримайте жінок воїнів” ми вже зібрали $91,000 з запланованих $100,000. Залишилось зібрати лише $9000. Будь ласка, допоможіть нам досягти цієї мети!

Тим часом ми запрошуємо вас переглянути натхненне відео, яке Фонд “Землячки” зробив на основі однієї з відправок уніформи, сплачених через нашу кампанію.

Також, не забудьте, що 4 квітня 2024 року, ми проведемо елегантне Соняшникове Гала в Українському Інституті Америки.

Гостей очікує надзвичайний вечір, включаючи закуски від відомого ресторану міста Нью-Йорк “Веселка”, відкритий бар та виступи українських класично навчених митців: сопрано і контральто Віри Слівоцької, віртуоза на фортепіано Павла Гінтова, віолончелістки Валерії Шолохової та арфістки Одарки Полянської-Стокерт. Нашою почесною гостею буде Оксана Линів, перша українська диригентка, яка виступала в Метрополітен Опера в Нью-Йорку.

Приходьте та запросіть своїх друзів та знайомих приєднатися до нас. Лімітована кількість квитків залишилась на www.SunflowerGala.com