Newsletter Email Header 7 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Січень приніс в США справжні зимові морози. Сподіваємося ви лишаєтеся у теплі та затишку.

А ми тим часом підготували новини щоб наша громада завжди лишалася в курсі подій.

Конгрес та Сенат США продовжують перемовини за законопроект, який включає в себе життєво-необхідну Україні допомогу. Нам потрібно продовжувати тиснути на наших обранців, щоб вони розуміли що Україна має широку підтримку у громаді США. 

Якщо ви все ще не наважуєтеся зробити дзвінок на підтримку України, будь ласка, звертайтеся до нашої сторінки: https://unwla.org/projects/advocacy-how-to/ 

Усього 5 хвилин вашого часу матимуть велике значення для України.

Також ми запрошуємо вас приєднатися до наших регулярних адвокаційних дзвінків які проводить Голова Адвокаціного Комітету СУА Маріянна Третяк. На цих зустрічах ви отримаєте найсвіжіші новини стосовно адвокації за Україну, та підказки для побудови стратегії та тактик роботи на місцях та на національному рівні.

Щоб приєднатися до наступної зустрічі 22 січня, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням: https://unwla.org/projects/advocacy-how-to/ 

Деталі вам надійдуть на електронну пошту після реєстрації

Screenshot 2024 01 15 at 3.04.32 PM | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA приєднується до глобальної кампанії, що вшановує 2-річчя повномасштабного російського вторгнення в Україну – “Вір в Україну”. Основна мета – відновити підтримку для України по всьому світу та сприяти утвердженню віри в перемогу України – тому що віра в перемогу України частіше призводить до конкретної допомоги.

Кампанію обговорять на наступній Зустрічі з адвокації 22 січня 2024 року. Будь ласка, зареєструйтесь за посиланням, наведеним вище.

Минулого тижня, 12 січня 2024 року, Регіональна рада СУА штату Нью-Джерсі разом із партнерами, спонсорами та за підтримки Постійної місії України при ООН, організувала Гала-концерт фіналістів Українського музичного конкурсу в Карнегі Холлі.

Це був чудовий вечір класичної української музики, представленої молодими талантами. Вони виконали шедеври, створені відомими українськими композиторами та іншими класичними композиторами.

Відкриваючи подію, посол Сергій Кислиця підкреслив важливість музики як інструменту культурної дипломатії: “Музика, в своїй найпрекраснішій формі, є універсальною мовою, яка говорить безпосередньо з серця.”

На верхньому фото члени СУА, Голова СУА Наталя Павленко та Посол Сергій Кислиця

На нижньому фото учасники гала-концерту, фіналісти конкурсу української музики

418466495 683868347255867 5470541920586983937 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Фото зі сторінки у мережі Фейсбук Постійної місії України при ООН

Цього тижня ми відправили $33,000, зібрані в рамках кампанії “Зігрій Україну: Підтримай жінок воїнів”! Ваші пожертвування повністю забезпечують 22 жінки необхідним для зими на передовій. Це чудово!

Ми вдячні кожному з вас за підтримку цих відважних українських жінок.

Наша мета на зимову кампанію – зібрати $100,000.

Будь ласка, підтримайте кампанію, збираючи кошти під час ваших подій, діліться серед вашого оточення та надсилайте безпосередньо пожертвування.

Давайте разом зігріємо українських жінок воїнів цієї суворої зими!

Newsletter Email Header 52 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America