Дорогі союзянки,

рівно місяць залишився до Дня Незалежности України, і в нас на думці може бути питання – що ж робити? Здається, Україна перестає бути темою обговорення, вислизає із поля зору більшости. Як нам зібрати і направити нашу енергію на щось вартісне?

Почніть там, де ви є

Навіть найменший крок, наприклад, український прапор у вашому вікні, вже є жестом народної дипломатії. Почніть із того, що вам близьке до серця.

Озбройтесь інструментами

У цій розсилці є багато ресурсів, які підготував для вас наш адвокаційний комітет, American Coalition of Ukraine, та Клич. Перегляньте ці матеріали з друзями, вашим відділом чи колегою. Що надихає вас у нашому посібнику з адвокації на День Незалежності найбільше?

Наберіться натхнення

Минулого року наші членкині та прихильники організували цілу низку заходів на 24 серпня. Нумо проглянемо ці спогади у сьогоднішній рубриці Фокус на членкинях. Хто знає, можливо, ви знайдете там своє натхнення?

july | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Щорічне святкування Незалежності знаменує важкий шлях України до демократії, суверенітету та національної єдності, який триває і сьогодні. Воно слугує нагадуванням про незламний дух і стійкість українського народу. Разом ми можемо зберегти Україну в думках американської спільноти та заручитися підтримкою її подальшої боротьби за свободу та демократію.

Як ви можете допомогти Україні прямо зараз? Приєднуйтесь до спільноти народних дипломатів СУА! Святкуйте, підсвічуйте місцеві пам’ятки синьо-жовтими кольорами, дякуйте та звертайтеся до своїх обранців – а ми маємо ресурси, щоб підтримати вас на кожному кроці. Ознайомтеся з нашим всеосяжним Посібником та зразками листів, щоб здобути прокламації у вашому місті чи штаті.

unnamed 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America
Біологічний факультет Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна отримав сучасні мікроскопи для вивчення мікросвіту завдяки зусиллям членкині СУА Карен Челак та її чоловіка Расса, Фонду Каразінського університету та допомозі таких жертводавців, як ви!

Минулого року “Союзянки” по всій Америці організували численні заходи з нагоди святкування Дня Незалежності України. Від церемоній підняття прапорів до підсвічування пам’яток синьо-жовтими кольорами, всі ви продемонстрували дивовижну силу вашої громади. Насолоджуйтесь цим чудовим звітом про 24 серпня 2022 року!

 

AA picnic2 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

The Ann Arbor Ukrainian community came together at County Farm Park in Ann Arbor to
celebrate Ukrainian Independence Day on Saturday, August 27.

In Denver at Colorados State Capitol Ukrainians commemorate Ukraines Flag and Independence Day | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

In Denver at Colorado’s State Capitol Ukrainians commemorate Ukraine’s Flag and Independence Day

Ukrainian Independence Day 2022 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

members of Branch 108 met with Mayor Nancy Ross

blue and yellow bridge | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

West Haven, CT

Ukrainian day bridge | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

New Haven 8 24 22 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Branch 108 (New Haven, CT)

New Haven Green 2022 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

The ceremony at the historic New Haven Green included the mayor of New Haven, Justin Elicker, and the Congresswoman from the third district and Chair of the Appropriations committee, Rosa DeLauro.

301723867 10160631745161617 8659646348035334666 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA’s Ukrainian Independence Day Poetry Slam near the Taras Shevchenko monument

ColumbiaFountain1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA Branch 143 Jersey City New Jersey is at Belleville Township 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Belleville, NJ

UNWLA Branch 143 Jersey City New Jersey is in Watchung New Jersey. | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA Branch #143 Jersey City, New Jersey

UNWLA Branch 143 Jersey City New Jersey is in Watchung New Jersey | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA Branch #143 Jersey City, New Jersey

UNWLA Branch 143 Jersey City New Jersey is in Secaucus New Jersey. | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA Branch #143 Jersey City, New Jersey

UNWLA Branch 143 Jersey City New Jersey | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA Branch #143 Jersey City, New Jersey

Шукаєте український фільм для перегляду або показу? Подивіться на цей список з посиланнями, жанрами та описами. Приємного вам літнього кіносеансу!

Наші cоюзянки можуть зазирнути на склад, де медикаменти готуються до відправки в українські лікарні. Наш партнер AICM Україна продовжує співпрацювати з нами, надаючи найнеобхіднішу допомогу українським громадам.

aicm | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America