Newsletter Email Header 7 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Ласкаво просимо до 2024!

Ми з великими сподіваннями дивимося у цей рік разом з вами та продовжимо радо ділитися новинами на життєвими викликами у нашому щотижневому листі! 

Тож почнемо!

За час між різдвом та новим роком росія запустила близько 500 ракет та дронів, переважно націлюючися на цивільну інфраструктуру – лікарні, житлові будинки, дитячі садочки та школи. Все це відбувається водночас з тим як допомога від США висить на волосині. 

Наша громада має лишатися єдиною та націленою на те щоб Україна отримувала всі необхідні засоби щоб захистити себе, своїх жителів та звільнити окуповані території.

Що ви можете зробити?

Телефонуйте своїм конгресменам та сенаторам. Це найшвидший та найбільш ефективний спосіб донести свою вимогу. Телефонуйте у будь-який час дня чи ночі.

1- Знайдіть на випишіть контакти ваших обраних представників тут: www.govtrack.us 

2- Сплануйте свою розмову чи повідомлення на що саме ви збираєтеся казати.

3- Поширьте у своїй місцевій громаді та заохочуйте їх дзвонити своїм урядовим представникам.

Ось тут приклад того як можна побудувати своє повідомлення

Talking points | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

wepage headers 3 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Минулого року СУА разом з Нафталі Фундацією спільно підтримали публікацію книги Голодомор, Геноцид Українців: Історія з Джерелами написану Др. Вікторія А. Малко, відділ Історії, Університет Штату Каліфорнія, Фресно.

Прочитати більше про книгу та прочитати її можна у нас на вебсайті

Також, спираючись на свою наукову роботу, Др. Малко розробила та опублікувала електоронний освітній курс.

Посилання на курс на ресурсі Canvas Commons: https://lor.instructure.com/resources/69436cc8bea64d00b5a84a9ebe521249?shared 

Цей курс можна пропонувати школам та коледжам по всій країні. Будь ласка, звʼяжіться зі своєю місцевою шкільною радою та коледжами та попросіть їх включити цей курс у навчальні програми наступного року. 

Atlantic Council опублікували допис “Російське вторгнення має на меті знищення Української культурної ідентичності”, написаний Мартою Холдер, членом головної управи Фундації по Збереженню Українського Сакрального Мистецтва, та членом Союзу Українок Америки. 

Ось лише одна цитата з допису (перекладено з мови оригіналу):

Розстріляна культура укр | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Це вкотре підкреслює важливість нашої місії захищати, примножувати та деколонізувати Українську культурну спадщину. Звертайтеся до розробленої вже інструкції стосовно того що саме ви можете для цього зробити.

Посилання на повний допис тут (мова допису англійська): russian invasion aims to erase Ukrainian cultural identity

Ми продовжуємо нашу кампанію зі збору коштів “Зігрій Україну: Підтримай Жінок Воїнів” організовану у співпраці з Українською Громадською Організацією Землячки.

Понад 60,000 Українок приєдналося до Збройних Сил України, і сьогодні їм конче потрібна зимова форма та інші засоби щоб зігрітися під час жорстоких холодів. Більшість з них до війни служили в армії. Вони потребують жіночу форму, чоботи та теплозберігаючі засоби. Їм це потрібно вже зараз!  

Для зручності ми завантажили всі матеріали для кампанії на сайт СУА 

Якщо вам потрібні додаткові матеріали, будь ласка звертайтеся до .Оки Грицак  [email protected] чи Анни Березняк [email protected]