Шановні cоюзянки, щиро дякуємо всім, хто відповів на наше опитування, в якому ми просили вас визначити ваші інформаційні потреби! Ми отримали 66 відповідей, які допоможуть нам у процесі прийняття рішень. Ми прагнемо надавати найактуальнішу та найкориснішу інформацію в цьому бюлетені – дякуємо, що читаєте!

Якщо ви нова членкиня, ласкаво просимо! Цей щотижневий інформаційний бюлетень триматиме вас в курсі новин та оновлень від Союзу українок Америки.

a group of people standing on the steps of the White House with flags

Маріянна Третяк, Голова національного комітету з питань адвокації СУА, висловлює щиру подяку всім, хто приєднався до нас на Ukraine Action Summit. Ваша відданість та прагнення відстоювати інтереси України справді надихають. Результатом нашої роботи стало 35 (!!) співавторств щодо наших ключових законопроектів. Особлива подяка Ксенії та Іні з відділу в Норт-Порті, штат Флорида, які одночасно проводили адвокаційну роботу в окрузі. Вони залучили 2 спонсорства від конгресмена, який раніше не підтримував Україну.

Більше: UNWLA Launches An Advocacy Campaign To Return Ukraine’s Children

a view of a church with a river and a bridge

Збережіть 19 червня 2023 року у своєму календарі. У той понеділок відбудеться засідання нашого Адвокаційного комітету, на яке запрошуються всі зацікавлені в народній дипломатії. Тим часом Міністерство закордонних справ України ділиться цим корисним глосарієм, вкотре нагадуючи, що від того, як ми, українсько-американська громада, говоримо про російську агресію в Україні англійською мовою, залежить думка громадськості про неї.

cropped blend of trend full | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Давайте зіграємо у швидку гру. Скільки українських дизайнерів ви можете назвати за 30 секунд? Швидше за все, ця гра з будь-якою союзянкою з 137 відділу (Кліфтон, штат Нью-Джерсі) закінчиться для вас поразкою – їхній відділ вже п’ять років організовує ефектні модні покази для збору коштів!

Знайомтеся: Олена Руденко, Chernikova, Keptar та Her Cipher. Чотири українські дизайнерки зі світовими іменами, які поєднують українські традиції та останні сучасні тенденції в одязі, від якого перехоплює подих! Відділ 137 запросив їх продемонструвати свої роботи та зібрати кошти на психологічну реабілітацію для дітей, що постраждали від війни в Україні. Під час дводенної феєрії у Нью-Йорку та Монтклер, штат Нью-Джерсі, гості насолоджувалися показами, аукціонами, дегустаціями вин та музикою.

a woman walking down a runway in a fashion show

Щоб надихнутися на організацію такого заходу, зв’яжіться з 137-мим відділом у фейсбуці. Фото: Алекс Бузунов.

ukrainian recipes are rich in nutrients and have vegeterian and vegan options.

На яку українську страву ваша сім’я завжди з нетерпінням чекає влітку? Рецепти деяких печених смаколиків, ретельно відібрані редакцією “Нашого життя”, доступні на нашому сайті англійською та українською мовами. Поділіться з нами своїм улюбленим рецептом, щоб він з’явився в нашій рубриці рецептів в інстаграмі!

Що може бути кращим способом дещо із запізненням, але відсвяткувати день народження Києва, ніж домашній київський торт? Приготувати його досить просто, а духовка для випікання не обов’язково має бути розпеченою до червоного – дуже зручно для приготування літніх ласощів!

Рецепт: Київський торт

Newsletter EventsHeader | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Ваш відділ організовує захід у вашій громаді, і ви хочете його прорекламувати? Календар подій СУА – саме те місце, де ви можете це зробити! Просто заповніть цю форму з деталями вашої події і побачите її на сайті за адресою unwla.org/events

Дізнавайтеся про події, що відбуваються поруч з вами, та спілкуйтеся з коліжанками-союзянками!