Newsletter Email Header 1 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Щасливого серпня! Насолоджуйтесь цим тижневим поглядом на нашу організацію і не тільки! Дякуємо, що читаєте, відповідаєте і ділитеся з нами своїми історіями!

Наразі Конгрес перебуває на традиційних серпневих канікулах. Сенатори та представники повертаються до своїх рідних штатів та округів протягом цього часу. Це чудова нагода поспілкуватися з вашими обранцями на місцевому рівні!

2023CongressionalCalendar Medium | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

СУА приєднується до заклику української національної інформаційної служби (УНІС), відділ зв’язків з громадськістю Українського конгресового комітету Америки (УККА) у Вашингтоні, округ Колумбія, взяти участь у кампанії «Серпень для адвокації», щоб зустрітися з вашими обранцями та закликати їх до підтримки та допомоги Україні. Кампанія «Серпень для адвокації» вважається адвокаційним заходом «Дні України» на місцевому рівні. Дізнайтесь більше, як взяти участь, за посиланням.

Український музей розпочинає черговий цикл майстер-класів та заходів для відвідувачів різного віку! Програма “Школа” охоплює всі навчальні програми в Українському музеї. Завітайте на їх сайт та зануртеся у багатство осінньої програми – навчання тут відбувається у різних формах, включаючи екскурсії, виставки, сімейні майстер-класи та навіть уроки розмовної української мови для початківців!

645673c2e2d3a.image | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Кулінарний витвір – книга Галини Лісничої «Бабусині улюблені рецепти» – є джерелом збору коштів для українських дітей-сиріт війни. Цей проєкт багаторічної та відданої союзянки привернув увагу Рейчел Рей, що призвело до значних внесків у збір коштів. Про те, як з’явилася книга і що надихнуло Галину розпочати збір коштів, читайте в одному з номерів «Українського православного слова»:

unnamed | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Чи знали ви, що СУА має власний гімн? Насолоджуйтесь чудовим виконанням Олександри Верзоле на XXXII Віртуальному з’їзді СУА у 2021 році. Виступ Олександри був натхненний її бабусею. Слова та ноти Гімну СУА можна знайти тут.

Щовівторка та щоп’ятниці вони починають готувати о 7 ранку, щоб опівдні 150-200 нужденних могли насолодитися теплою домашньою їжею. «Робімо все, як для Бога» – написано на їхніх квітчастих фартушках. Ці милі жінки вже 4 роки є волонтерками організації «Дорога життя» у Луцьку – організації, яку Союз українок Америки вже три роки підтримує грошовими грантами. Самі колись були внутрішньо переміщеними особами, а тепер допомагають людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, відчувати себе ситими.

lutsk cooks | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Якщо ви бажаєте зробити свій внесок до фонду, який підтримує “Дорогу до життя” та інші ініціативи, відвідайте unwla.org/donate