Newsletter Email Header 1 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Дорогі союзянки,

Минулого тижня вся наша громада зібралася на святкування Дня Незалежності України! Дякуємо вам за все, що ви зробили для відзначення 32-ї річниці! Якщо ви хочете поділитися своїми досягненнями або повідомити нас про майбутні події, надсилайте новини на [email protected].

«Наполегливу роботу потрібно балансувати з турботою про себе», – зазначає президентка СУА Наталя Павленко в останньому номері «Нашого життя». «Будь ласка, знайдіть час для себе та своїх сімей, своїх близьких. Коли ми самі здорові та сильні, ми можемо бути здоровими і сильними для інших. І зараз, як ніколи, нам потрібно бути сильними, щоб допомогти Україні бути здоровою, сильною та переможною».

334976744 206904962017304 6826930816851717846 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Як член-засновник Американської коаліції за Україну, Союз українок Америки бере активну участь у підготовці наступного Саміту дій в Україні. Реєстрація відкрита і закінчується 20 вересня закінчується. Але чому вам має бути цікаво брати участь?

Давайте разом розберемо найпоширеніші запитання! 

Summit explainer handout page 2 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America Summit explainer handout page 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Summit explainer handout page 2 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Дізнатися більше про Саміт та зареєструватися можна за цим посиланням.

branch 145 lunch | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America branch 145 banner | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Вітайте нових союзянок – 145-тий відділ СУА у Бінгемтоні, штат Нью-Йорк! Новенькі одразу включились в роботу, організували церемонію підняття прапора на День незалежності України, а також заручились підтримкою представниці Асамблеї штату Нью-Йорк Донни Лупардо, яка підписала офіційний документ на честь Дня незалежності України.

branch 145 lunch | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Привітати новий відділ можна за адресою [email protected]

Серпневий номер «Нашого життя» вже в руках наших учасників, чи не так? Але минули ті часи, коли ми могли читати «Наше життя» лише тоді, коли воно надходило до поштової скриньки! Віддаєте перевагу більш портативному та екологічному варіанту? Відвідайте UNWLA Books and Magazines, щоб переглянути всі випуски з 2023 року та раніше. Серпневий номер буде доступний у вересні! Натисніть посилання нижче, щоб переглянути архів нашого життя!

Books & Magazines

stamp ukraine 2023 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

З 2019 року українці вшановують 29 серпня як День пам’яті загиблих захисників України. Цього року, оскільки значення цього дня є як ніколи гострим, національна пошта України – Укрпошта – випустила нову поштову марку під назвою «Вічна пам’ять». На новій поштовій марці представлена ​​картина «Журба» українського художника Олега Шупляка. Щоб передзамовити нову марку, перейдіть за посиланням.

Оксана Білозір, відома українська співачка, допомогла UNWLA доставити допомогу в українські лікарні. Познайомтеся з Оксаною та дізнайтеся більше про її роботу з UNWLA в ексклюзивному інтерв’ю українською мовою:Оксана Білозір: благодійні концерти, ініціативи, творчість та життя під час війни

Якщо ви бажаєте підтримати нашу медичну кампанію та знаєте когось, хто може бути зацікавлений, поділіться цим посиланням для пожертв:https://unwla.app.neoncrm.com/forms/mission