У цій розсилці багато йдеться про дослідження. Про допитливий погляд у наше минуле, теперішнє та майбутнє. Про пошук скарбів. Про подорож. Як у дитинстві, коли кожен літній день обіцяв пригоди. Бажаємо вам найтепліших і найдобріших вражень цього літа.

З 3 липня ми робимо перерву на тиждень, а розсилка повернеться до ваших поштових скриньок 10 липня.

Ми хотіли б поділитися з вами нашим вичерпним звітом про результати Українського саміту. Він містить інформацію про останній Саміт Української дії у квітні цього року, а також багато корисних ресурсів, які надихнуть вас на місцеву, культурну та політичну адвокацію.

І якщо ви хочете приєднатися до нас на наступному саміті, дати вже оголошені. Позначте у своїх календарях 22-24 жовтня.

Ще не готові, але хочете бути в курсі адвокаційної діяльності СУА? Завітайте на сторінку UNWLA Advocacy у Facebook – тепер вона онлайн! Це ваш центр для для обміну інформацією, налагодження зв’язків та координації наших адвокаційних ініціатив.

Screenshot 2023 06 26 at 6.16.22 PM | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Чи знаєте ви, що наступного року журнал «Наше життя» святкуватиме своє 80-річчя? Так, найперше число вийшло в світ у січні 1944 року! Тож якщо у вас є настрій на невеликого пошуку скарбів, завітайте на наш сайт. Виберіть рік у розділі “Publications” і досліджуйте!

Ми оцифрували кожен випуск «Нашого життя», починаючи з найпершого. У часи неспокою дещо втішає читання про те, що відстоювали, виховували, культивували і про що дбали попередні покоління союзянок.

Наш відділ 91 у Пенсильванії організував прекрасне святкування дня Івана Купала, яке включало в себе українські народні танці, знайомство з українським традиційним одягом та кілька чудових столів для збору пожертв! Слідкуйте за сторінкою Відділу 91 у фейсбуці, щоб дізнатись більше.

Захід мав великий успіх, і ми висловлюємо нашу подяку нашим чудовим союзянкам, волонтерам, гостям та спонсорам цього заходу! Дякуємо за те, що ви зробили це можливим!

Screenshot 2023 06 26 at 6.13.44 PM | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Screenshot 2023 06 26 at 6.15.00 PM | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

IMG 0254 scaled | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America Screenshot 2023 06 26 at 6.19.04 PM | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America
Дві союзянки – Ілона Сочинська та Адріана Лешко – нещодавно увійшли до складу Опікунської ради Українського музею в Нью-Йорку. Вітаємо з початком цього служіння громаді! Гордість і радість СУА, Музей має одну з найбільших колекцій українського народного мистецтва, образотворчого мистецтва українських та українсько-американських митців, а також багато скарбів, над збереженням яких невтомно працює його талановитий персонал, щоб показати їх тисячам відвідувачів, які приїжджають сюди щороку.

Не можете приїхати до Нью-Йорка? Погляньте на колекцію музею, відвідавши його веб-сайт.

IMG F7DC98EB97DD 1 e1687818093558 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Дякуємо всім за щедрі пожертви! Вони допомогли нам профінансувати партію гуманітарної допомоги в регіони України, що постраждали від катастрофи на Каховській дамбі. Поки рівень води повільно спадає, люди в постраждалих районах мають необхідне, щоб почати відновлювати своє життя. Зусилля гуманітарних організацій, таких як наші партнери AICM Україна, є надзвичайно важливими в цьому процесі. Цей короткий звіт пояснює, як наші пожертви вплинули на ситуацію. Завершуючи цей надзвичайний збір коштів, ми дякуємо кожному, хто пожертвував долар, добре слово, добру справу для нашої місії допомоги Україні та українцям у всьому світі.