Дорогі союзянки,
cьогодні офіційно розпочинається весна! Нехай вона принесе свіже натхнення до вашої роботи, а також позитивні зміни. Наприклад, україномовна версія цієї розсилки тепер доступна на нашому сайті!

Ми раді вітати весну разом з вами, об’єднатися у підготовці до Великодня та з новою надією, що весна принесе перемогу для України.

Нещодавно приєдналися? Союз українок Америки вітає вас у нашій спільноті! Ця щотижнева розсилка триматиме вас у курсі поточних подій та ініціятив.

march header UA | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Минулого тижня Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт владіміра путіна та марії львової-бєлової, його головної поплічниці, відповідальної за організацію масових викрадень українських дітей до росії. І хоча це значний крок на шляху до правосуддя для винних у геноциді в Україні, він не має відволікти нашу увагу!

Ухвалення Резолюції 149 – Засудження незаконного викрадення дітей з України до Російської Федерації – все ще потребує значної підтримки. Наша ініціатива «Поверніть українських дітей» має на меті знайти підтримку у Конгресі для цього законопроекту. Будь ласка, зверніться до законодавчих помічників ваших представників у Конгресі і попросіть їх підтримати цю резолюцію. Наш адвокаційний комітет підготував детальну покрокову інструкцію з прикладами, як це зробити. Будь ласка, знайдіть час, щоб звернутися до своїх урядових обранців.

Більше: UNWLA Launches An Advocacy Campaign To Return Ukraine’s Children

Copy of 202300107 Unwla Logo UA | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

SpotlightUkraine.com – це платформа для обміну історіями, яка допомагає тримати Україну в полі зору громадськості та спонукає людей робити все можливе, щоб допомогти їй. В рамках проекту Spotlight Ukraine вона допомагає залучати пожертви до перевірених та надійних неприбуткових організацій, які невтомно працюють на підтримку України та українського народу. Для нас велика честь бути висвітленими в проекті Spotlight Ukraine. З хвилюванням і фанфарами оголошуємо про початок кампанії «Freedom» («Свобода»)! 100% прибутку від цієї благодійної кампанії йде безпосередньо до Cоюзу українок Америки (СУА).

freedom campaign tote li twitter | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

ПІДТРИМАТИ: СУМКИ FREEDOM

freedom campaign tee li twitter | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

ПІДТРИМАТИ: ФУТБОЛКИ FREEDOM

freedom design and disclaimer UA | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Округа СУА Нової Англії нещодавно провела святкову зустріч, де були присутні референтки 73, 108 та 139 Відділів. До лав СУА урочисто приєдналися три нові союзянки! Вітаємо усю округу і нових членкинь. Нехай це буде початком довгого та плідного шляху! newsletter announcement UA | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

З 27 квітня в Українському музеї відкривається виставка Джанет Собел, української народної художниці США, яка вплинула на мистецький світ Нью-Йорка у 1930-1940-х роках. Це буде перша музейна виставка, присвячена її раннім роботам, які включають різноманітні українські образи та мотиви.

Більше: Поточні виставки в Українському музеї

Janet Sobel | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America