Новини СУА | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Після короткотривалої перерви раді вітати вас знову! За останні кілька тижнів сталося багато подій, і ми спробували підібрати огляд найважливіших із них.

Отже, давайте подивимося, що відбулося у нашій спільноті, що планується і де дуже потрібна наша активна участь.

Останні тижні у Конгресі були досить турбулентними та відмітилися зростанням антиукраїнських настроїв. Як результат, подальша допомога Україні опинилася під загрозою. Тому зараз час для організованих та впливових дій, щоб впевнитися, що Конгресмени знають якою є воля їх виборців – продовжувати підтримку Україні. Що робити? Ми підготували список декількох речей, які ви можете зробити вже сьогодні! 1- Використовуйте посилання нижче, щоб перевірити, як ваш представник голосував за останній закон про фінансову допомогу Україні (H.R.5692)

Якщо вони голосували в підтримку: Подякуйте вашому представнику за їхню постійну підтримку України. Скажіть їм, що це важливо для вас. 

Якщо ж вони голосували проти фінансуванняі: Подзвоніть у офіс вашого представника і дайте їм знати, що ви бажаєте щоб уряд продовжував підтримку України! 

Ще однин чудовий варіант донести вашу позицію до ширшого кола людей це написати листа до редакції. Листи до редакції продовжують бути одними з найвпливовіших речей, які ви можете зробити, щоб висловити підтримку Україні. Не впевнені, звідки почати? Перегляньте наш посібник по листах до редакції. 

Newsletter Email Header 5 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Листопад – місяць, коли ми вшановуємо одну з найтемніших сторінок в історії України – Голодомор. Цього року виповнюється 90 років з часів тих трагічних подій, і наш обов’язок – підвищувати знання та розуміння про геноцид українського народу та пояснювати наслідковий зв’язок із геноцидом, який відбувається щодня в Україні. Починаючи з цього тижня, ми будемо надсилати запрошення на події та копії освітніх матеріалів, які ви можете використовувати на місцевому рівні.

Newsletter Email Header 3 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA підтримала виготовлення інформаційного буклета, який ви можете розповсюджувати під час заходів і включати в поштові кампанії для підвищення обізнаності про трагедію Голодомору. Буклет був розроблений професором Любомиром Лицюком, канадським вченим українського походження і автором книг.

Ви можете знайти та завантажити цей буклет тут

У буклеті також є обширний список книг відомих вчених про Голодомор. Використовуйте цей список у роботі з вашою місцевою бібліотекою. Ось посилання на наший посібник із взаємодії з бібліотеками, який було розроблено цього року.

Президентка UNWLA Наталія Павленко продовжує свій національний тур відділами СУА. З кінця січня 2023 року Наталія Павленко зустрічається особисто з союзянками та відвідує визначні локальні події. З 63 філій, станом на неділю, 8 жовтня, вона вже відвідала 53 відділи СУА. Це було Чикаго 28 вересня і Детройті на тижні з 1 жовтня. 8 жовтня вона взяла участь у святкуванні 50-річчя 53-го відділу. Ми вітаємо всіх союзянок причетних до цього відділу  із досягненням такої важливої віхи. Дякуємо за вашу відданість місії СУА, та за вашу роботу для України та української громади в США.

У минулому місяці ми доставили нову партію медичних матеріалив до двох найбільших лікарень Києва – Інститут Шалімова та Лікарня у Феофанії. Ця допомога стала можливою завдяки нашим відданим партнерам і, звісно, завдяки ВАМ. Ваша щира турбота і пожертви рятують життя! Дайте Надії Інструменти, пожертвуйте тут: посилання

Дивіться відеозвіт з лікарень

Newsletter Email Header 2 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

UNWLA отримала Платиновий Сертифікат Прозорості від Guidestar, що стало ще одним визнанням нашої відмінної роботи. Дякуємо всім! Це визнання належить кожній союзянці! 

guidestar Platinum 440 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Це вже багато! 

Дякуємо за те що читаєте! 

Побачимося наступного тижня!