Newsletter Email Header 15 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Листопад для українців це, перш за все, про вшанування Голодомору. Спільнота СУА десятиліттями виступає за визнання Голодомору геноцидом українського народу. Кожного року в листопаді ми вшановуємо жертв та нагадуємо уряду про відновлення правосуддя.

Є дві ініціативи, у яких ви можете взяти участь, знаходячись у затишку вашого дому.

Декілька тижнів тому ми відправляли вам листівку, підготовлену професором Любомиром Луцюком до 90-ї річниці Голодомору.

Деталі тут

Ви можете відправити цю листівку разом з листом до вашого представника у конгресі чи сенаті. 

Ми підготували шаблон для листа: він розміщений на бланку СУА і може бути завантажений. Просто додайте необхідну інформацію і надішліть її своєму представнику та сенатору.

Ви можете знайти лист тут

Після листівки та листа до ваших представників, ще не пізно запросити резолюцію від вашого представника у місцевому чи федеральному уряді, а також від губернатора вашої держави.

Також, підпишіть петицію, що закликає визнати Голодомор геноцидом українців. Посилання на петицію: https://bit.ly/3tUbTiI

На початку цього місяця Український музей в Нью-Йорку запустив виставку робіт Марії Приймаченко. Ця виставка – це чудова можливість для громадськості побачити твори однієї з найвідоміших українських художниць двадцятого століття. Виставка привернула увагу місцевих ЗМІ, і ми запрошуємо вас подивитися відео сюжет.

Відео сюжет з Українського Музею

Докладніша інформація про виставку доступна на веб-сайті Українського музею.

Також не забувайте перевіряти календар подій СУА на нашому веб-сайті. 

Там є цікаві та актувальні події.

Ось деякі з них: 

4 листопада – Язиката Джезва – унікальна вистава у Нью-Джерсі 

5 листопада – Український культурний захід за участі проекту “Батьківська Хата” в Нью-Йорку 

І багато інших подій…

Покази фільму “Піднесений гнів” в Нью-Йорку за підтримки СУА триватимуть до 2 листопада. Режисери розпочали знімати фільм ще 10 років тому в часи революції і закінчили його після початку повномасштабного вторгнення. 

Дивіться трейлер тут

Ми ж запрошуємо вас приєднатися до нас 1 листопада о 18:30. У цей вечір після показу фільму відбудеться сесія питань і відповідей з режисерами Лесею Калинською та Т.Дж. Коллінзом та професором Тімоті Снайдером. Модератором буде голова СУА Наталія Павленко. Наостанок професор Снайдер підпише свої книги для читачів.

Посилання з детальним графіком показів та для придбання квитків

Часто те що здається для нас звичним та базовим, має величезне значення для інших. Наший комітет соціальної підтримки придбав сушильну машину для будинку для літніх людей у Херсоні.

На світлині жителі будинку для літніх людей у Херсоні.

IMG 0844 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

У них ще є потреба у двадцяти двох ліжниках. Якщо маєте змогу допомогти, звертайтеся за детальною інформацією до Ока Грицак [email protected] 

Дякуємо за підтримку тих, кому це дуже потрібно.

До наступного тижня