Дорогі союзянки,
шлях материнства рідко буває легким, і ми надсилаємо найтепліші вітання тим з вас, для кого цей день має особливе значення. Попереду новий тиждень, і ми сподіваємося, що теплі травневі дні надихнуть вас на нові звершення.

202300322 UNWLA Decolonization ad 8.5 11 eng e1684084002710 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America
Протягом століть українських митців та твори мистецтва помилково таврували російськими. Від відомої дитячої казки «Колобок», яку перейняв  російський літературний канон, до геніального Казимира Малевича – митців неправдиво привласнювали. Це є прямим наслідком колонізації України Російською імперією протягом століть. Хоча ми не можемо повернути час назад, ми можемо вжити заходів, щоб змінити деякі наслідки цієї тривалої кампанії.

Приєднуйтесь до нас у середу, 17 травня, на змістовний семінар з Тетяною Філевською, креативною директоркою Українського інституту в Києві. Її діяльність зосереджена на зміцненні міжнародної та внутрішньої державності України через культурну дипломатію. Вона розповість про те, хто, коли і чому деколонізував українську культуру – приєднуйтесь до нас 17 травня 2023 року об 11:00 за східноєвропейським часом. Попередня реєстрація обов’язкова – натисніть тут, щоб забронювати місце!

brakivska hata | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America
Якщо краса врятує світ, попросімо її зібрати трохи коштів для України! Наша філія 120 у Рочестері, штат Нью-Йорк, готується до дивовижного модного показу в червні. Вони запросили зірок української моди – Оксану Караванську, Юлію Магдич та багатьох інших, щоб продемонструвати українські мотиви в моді. Наші союзянки та їхні поважні гості перетворять вечір на свято української моди та краси.

Batkivska Khata Znimka 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Якщо ви хочете наслідувати їхній приклад і шукаєте ідеї, ми можемо допомогти! Ознайомтеся з колекцією автентичного українського вбрання 17 століття та поділіться його красою зі своєю громадою. Бажаєте приміряти одне з них? Дізнайтесь більше за цим посиланням.

З потеплінням погода стає теплішою, а фестивальний сезон – ближчим! “Дідусь” українських фестивалів, Український фестиваль Святого Юрія, розпочнеться цими вихідними у Нью-Йорку. Щоб надихнути вас на участь у подібних заходах у ваших містах, ми підготували невелику інфографіку з найкращими порадами та підказками щодо успішного спільнокошту за столом на фестивалі!

tabling info uk | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Хочете дізнатися більше? Докладніше про промо-столи на фестивалях йдеться у новому числі журналу «Наше життя».

344926408 1403136537131657 6369935673836276462 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Солдати в окопах борються і з ворогом, і зі стихією. Нещодавно нам нагадали, як це насправді виглядає – тижнями залишатися в окопах, з холодними та мокрими ногами. Тож відправка теплих і сухих шкарпеток та одягу тим, хто захищає Україну, може здатися незначною справою, але навіть така допомога має велике значення для стабілізаційних центрів на передовій. Завдяки нашим партнерам на місцях ми всі разом робимо свій внесок у підтримку українських захисників.

Screenshot 2023 05 15 at 2.47.53 PM | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

fakewatches.is