Дорогі союзянки,

У нещодавньому репортажі з України журналісти New York Times відвідали український військовий госпіталь і показали щоденну боротьбу зі смертю та відчаєм. Цей репортаж – важкі для свідчення 20 хвилин: люди крихкі, війна жорстока, а медики виснажені. Багато подібних лікарень функціонують в основному завдяки щедрості таких людей, як ви, які роблять пожертви на медичне обладнання та витратні матеріали. Вони швидко закінчуються, бо допомагають пораненим. Потреба в них стрімко зростає, адже Україна бореться за свою землю та свободу. Крок за кроком.

Ми так багато зробили разом, надсилаючи критично важливі медикаменти до лікарень, подібних до тієї, що згадується у репортажі NYT. І разом ми можемо зробити ще більше. Ми можемо дати надії справжні інструменти – бинти, фіксатори, ліки – які допоможуть зцілити тіла українців. Крок за кроком ми можемо наближатися до нашої мети – відправити в Україну допомогу на суму 500 тисяч доларів.

Чому так багато?

Тому що кількість поранених цивільних і військових безпрецедентна. Те, що раніше вважалося винятковою медичною допомогою (наприклад, загоєння рваної рани в 3 рази швидше, ніж зазвичай), зараз є необхідністю. Стабілізуються рани чоловіків і жінок, які вирішують повернутися до фронтового життя. Так багато поставлено на карту.

Для отримання додаткової інформації відвідайте Портал для членкинь СУА, розділ “Fundraising Materials for Members”. Обговоріть це питання під час наступних зборів вашого відділу. Щодо корпоративних пожертв та спонсорської допомоги, звертайтеся за адресою: [email protected]

july | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Не за горами 32-га річниця незалежності України. У відповідь на численні запити, ми ділимося зразками прокламацій, якими міста та штати можуть продемонструвати свою підтримку Україні. День Незалежності України – це також чудова нагода згуртувати громадськість на підтримку України. Подумайте про те, щоб використати ці зразки для адвокації вже сьогодні!

Ось кілька кроків, з яких ви можете почати:

  1. З’ясуйте, хто видає прокламації у вашому місті/штаті. Іноді це офіс мера/губернатора, а іноді – інший офіс (наприклад, офіс представника міста). Найкращий спосіб знайти цю інформацію – задати в Google назву міста/штату + запит на проголошення. Наприклад, “Philadelphia + Proclamation Request” або “Pennsylvania + Proclamation Request” Заповніть форму запиту на проголошення і додайте копію проголошення (скористайтеся нашими зразками). Попросіть надати як електронну, так і паперову копію прокламації.
  2. Зателефонуйте до офісу в робочий час. Якщо є можливість, зверніться до депутата місцевої ради або представника штату і попросіть їх підтримати ваш запит на проголошення.
  3. Вирішіть, як ви плануєте отримати прокламацію. Якщо ви організовуєте захід, прокламація може стати наріжним каменем. Поцікавтеся, чи може мер або хтось із працівників мерії бути присутнім на вашому заході, щоб зачитати прокламацію. Крім того, мерія може запропонувати провести прокламацію в мерії або в столиці штату.
  4. Після оприлюднення прокламації обов’язково надішліть листи подяки всім зацікавленим сторонам, які допомогли вам з вашим запитом.

UNWLA вітає двох блискучих молодих жінок, які приєдналися до нашої Національної команди як стажерки на літо. Будь ласка, вітайте – Романа Михайлевич та Валерія Малихіна.

Romana Photo | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Романа Михайлевич, стипендіатка програми Ukraine Global Scholars (UGS), цієї осені розпочинає навчання в Єльському університеті за програмою “Directed Studies”. Вона цікавиться літературою, філософією, історичною та політичною думкою. В СУА Романа розробляє проект “Деколонізація української культури”, використовуючи свої навички дослідницької роботи, письма та фотожурналістики. Це не перший її творчий та дослідницький проект: Романа випустила книгу “Від Стрия до Чернігова”, яка документує життя цивільного населення в розпал російської війни в Україні.

355061507 294206903045987 507013744362939059 n e1689027824828 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Валерія Малихіна, стипендіатка UGS, наразі вивчає неврологію у Вассарському коледжі та цікавиться темами суспільного психічного здоров’я, зокрема в контексті насильницьких конфліктів та колективних травм. Вона розглядає своє стажування у відділі комунікацій СУА як чудову можливість використати свої аналітичні навички та досвід маркетингу для хорошої справи. Валерія також захоплюється сучасним мистецтвом. У лютому минулого року вона була куратором виставки українських фотографій воєнних років в Арт-центрі Френсіса Лемана Лоеба. Виставка під назвою “Люди зі сталі” була зосереджена на індивідуальному досвіді війни, стійкості та втратах народу України.

Ми дуже раді, що до нас приєдналися ці блискучі українські науковці! Як завжди, ми щиро дякуємо UGS та Фундації Української Громади Філадельфії за цю чудову освітню можливість.

У дусі справжнього – не зруйнованого війною – українського літа ми створили цю колекцію відомих картин, що оспівують літо в Україні в усій його барвистій красі.

1efc0deb 0d06 bb29 0784 c4e5f3f6615a | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

f9d77611 eac1 c55f a4fb a4bd0405e0e4 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Повну колекцію дивитись тут.

У нас є корисні матеріали в розділі “Fundraising Materials for Members” англійською та українською. Відвідайте Members Portal, щоб:
Обговорити їх на зустрічі вашого відділу
Роздрукувати та розповсюдити в околицях
Організувати спільнокошт.

medical campaign 1 Medium | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America
Подаруймо надії інструменти!

perfectreplica.is