2024 Newsletter Email Header 2 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Стільки нового відбувається та планується.

У сьогоднішньому новинному листі ви знайдете запуск нової кампанії з підтримки, можливості для студентів та багато іншого!

Давайте розглянемо це!

2024 Newsletter Email Header 13 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Цього тижня ми офіційно запускаємо нашу кампанію “Діти моляться за дітей” по всій країні – і ми запрошуємо вас всіх приєднатися до нас.

Українські урядові посадовці виявили понад 20 000 дітей, яких незаконно депортувала російська влада з тимчасово окупованих територій. Це діти, чию особу підтверджено або чиї родичі чи офіційні опікуни оголосили про розшук офіційно. Реальна кількість дітей, вивезених до Росії, залишається невідомою, оскільки український уряд не має доступу до регіонів, де відбуваються важкі бої.

1 червня, Всесвітній день дитини, і ми маємо намір об’єднати спільноти по всім США в молитві яку ведуть діти. Всесвітній день дитини – це чудова можливість ще раз звернути увагу громадськості на військові злочини росії проти України та на надзвичайні жахливі наслідки для українських дітей.

Служба спрямована на створення святого простору для об’єднання дітей в молитві, солідарності та співчуті до їхніх однолітків, які постраждали від трагічних обставин війни в Україні. Ми запрошуємо всі відділи СУА та наші партнерські організації співпрацювати з місцевими релігійними групами у організації цих молитовних служб.

Щоб допомогти вам орієнтуватися в процесі та зробити його якомога доступнішим, ми розробили набір матеріалів та інструментів, які всі можуть використовувати для організації подій у своїй спільноті.

Інструкція з підготовки події

ПРЕС-РЕЛІЗ

Educational sponsorships 2024 1000 x 468 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Програми СУА спрямовані на підтримку України, допомогу вразливим українцям та підтримку українських жінок. І що може бути кращим стимулом і ключем до успіху, як не освіта? СУА продовжує успішну співпрацю з Фондом Вовка та фондом стипендій Єви Стасків для фінансової підтримки студентів українського походження, що навчаються в США. Подання заявок відкриті до 1 червня 2024 року Фонд Вовка вшановує пам’ять двох патріархів: Івана Вовчука, відомого ученого, письменника і лідера Організації Українських Націоналістів (ОУН), та його сина Андрія, висококваліфікованого інженера та технолога. Працюючи у партнерстві з СУА, Фонд Вовка створив постійний стипендійний фонд для студентів українського походження, які вивчають технології, інженерію, мистецтво та гуманітарні науки. Спонсорство виділяється щорічно. Щоб дізнатися про вимоги до відбору та подати заявку, відвідайте: https://bit.ly/Vovk24

Стипендія імені Єви Стасків – це програма СУА, яка підтримує студентів, які просувають українські мистецтво і науку. Єва Стасків була відданою союзівкою та заступником з питань можливостей для освіти. З метою підтримки тих, хто вивчає українські науки, Стасків щедро підтримувала Фонд стипендій СУА, наприкінці 1950-х років. Коли вона померла, ми були вдячні за її останній акт любові до України, оскільки вона створила цю стипендію для СУА,. Дізнайтеся більше та подайте заявку тут: https://bit.ly/StaszkiwFund

16 травня буде День Вишиванки. Цей день був створений для просування та збереження цієї важливої частини української культурної ідентичності – вишиванки. Багато з вас знають, наскільки багатоартистичне вишивання в Україні. Навіть якщо визначити українську вишиванку відносно просто, в кожному регіоні України є власні унікальні малюнки та комбінації кольорів, які відображають природу та характер регіону.

Ми закликаємо вас всіх приєднатися до місцевих заходів, які відзначають нашу унікальну спадщину. Якщо ви організовуєте захід у своїй спільноті, будь ласка, пам’ятайте надсилати оголошення та звіти про події на [email protected] Ми будемо раді поділитися ними на веб-сайті та в соціальних мережах.

Також ми хочемо нагадати вам про чудову колекцію вишивок, яку ми маємо на веб-сайті unwla: https://unwla.org/projects/embroidery-designs/

Наш головний мета – надавати ефективну та ефективну підтримку українцям, які потребують допомоги. Серед найвразливіших членів будь-якої громади, особливо в країні, постраждалій від війни, є старші жінки. Цього року ми розширили нашу співпрацю з Союзом Українок в Україні та, завдяки їх допомозі, надаємо фінансову допомогу дев’яносто старшим жінкам, якраз перед Великоднем.

З вашою допомогою ми можемо підтримати більше вразливих жінок в Україні. Пожертвуйте сьогодні, щоб підтримати нашу місію:

2 11 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America
2024 Newsletter Email Header 11 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Від імені Національної ради ми щиро запрошуємо всіх членів UNWLA зібратися разом на Національну Конвенцію UNWLA XXXIII, яка відбудеться з 13 по 15 вересня 2024 року в готелі Sheraton Parsippany, за адресою 199 Smith Road Parsippany, NJ 07054. Цього року нашу Конвенцію організовує Регіональна Рада Нью-Джерсі і обіцяє бути насиченою, мотивуючою та незабутньою подією!

Ми запрошуємо всіх членів взяти участь у Конвенції. Останній термін реєстрації – 29 травня 2024 року.

  1. для реєстрації на Конвенцію як делегата або гостя: ПОСИЛАННЯ ТУТ. Останній термін реєстрації – 29 травня 2024 року
  2. Президенти Філій просять надіслати імена своїх делегатів Філії, натиснувши ТУТ.

Організатори Регіональної Ради Нью-Джерсі та Національної Ради UNWLA з нетерпінням чекають на зустріч з вами на цьогорічній Національній Конвенції!