2024 Newsletter Email Header 2 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Ми пропустили тиждень, тому цей лист буде трохи довший, ніж зазвичай. Проте, наша надія в тому, що він буде так само інформативним і захоплюючим, як завжди.

Давайте подивимося, що відбувалося протягом останніх двох тижнів.

Американська коаліція за Україну (АКУ) завершила Саміт дій за Україну у вівторок, 16 квітня. Це був найбільший і найвпливовіший Саміт до цього часу. АКУ запросила понад 500 учасників на чотири дні мережевого спілкування, навчання та підтримки України. Союз Українок Америки є засновником і одним із найактивніших членів коаліції, і ми раді поділитися, що СУА було представлено понад тридцятьма Союзянками на Саміті. Багато з них очолювали делегації штатів і відігравали провідну роль у організації Саміту та побічних заходів.

Вже наступного дня після Саміту до Конгресу США було внесено пакет законопроектів з додатковим фінансуванням для України. І хоча успіху не забезпечує якийсь єдиний чинник, ми питаємо себе, чи допомогла наявність 500 делегатів, які масово виступили на підтримку України, здобути більше голосів. Ми дуже вдячні кожному з вас, хто приїхав до Вашингтона, округ Колумбія в такий важливий момент для України.

Тепер потрібно, щоб кожен з вас допоміг довести справу до кінця. Завтра Сенат отримає цей пакет законопроектів для голосування. Якщо ви брали участь у зустрічах з офісами ваших Сенаторів під час цього або будь-яких попередніх Самітів, будь ласка, надішліть їм персоналізованого електронного листа і попросіть підтримки для України.

Якщо у вас немає зв’язку з з офісами ваших Сенаторів, ви можете скористатися новим цифровим інструментом, наданим Коаліцією. Тепер ви можете легко надіслати електронний лист і зателефонувати до офісів ваших Сенаторів всього за кілька секунд. https://bit.ly/CallYourSenatorForUkraine

І після того, як ви все це зробите, будь ласка, насолоджуйтеся нашим коротким фотозвітом з Саміту. Більше буде доступно на веб-сайті вже протягом наступних кількох днів.

Коли війна загострилася у 2022 році, це змінило все для всіх, особливо для жінок. Оксана Кіс, феміністична історик та антрополог, досліджувала досвіди українських жінок у виживанні та опорі в надзвичайних історичних обставинах, включаючи часи Голодомору (Велика Голодомор 1932-33 років), український націоналістичний антирадянський підпіл у середині 20-го століття, у Гулагу Сталіна, а також у пострадянських країнах.

Ми запрошуємо всіх вас приєднатися до нас для онлайн-дослідження “Бойовий фемінізм: українські жінки у час війни”, яке проведе доктор Оксана Кіс.

Неділя, 28 квітня 2024 року о 16:00 за східним часом Онлайн за допомогою ZOOM https://bit.ly/UAWomenInWartime Мова: англійська Додаткова інформація доступна тут: https://unwla.org/top-news/oksana-kis-on-militant-femininity-ukrainian-women-in-wartime/

WEB TILE Mil Fem | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

7 квітня був останнім днем виставки Марії Примаченко в Українському музеї. Відділ 64 СУА, Нью-Йорк, організував закриту церемонію на користь Українського музею, з участю українського трио Зозулька. Як чудовий спосіб завершити виставку та підтримати музей.

437074839 416030377851713 2597837356148672484 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America
436960586 416030421185042 3263472705510705434 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Ви також можете підтримати Український музей. Придбайте членство – станьте патроном українського мистецтва. Додаткову інформацію можна знайти тут: https://www.theukrainianmuseum.org/

СУА має столітню історію підтримки вразливих верств українського населення. Ця війна має надмірний вплив на дітей. Понад 2 000 дітей були поранені чи вбиті, і понад 20 000 були примусово викрадені з початку повномасштабного російського вторгнення в 2022 році.

Раніше цього року Конгрес США прийняв H.Res.149 – засуджуючи незаконне викрадення росією Українських дітей. Ми хочемо забезпечити, що резолюція стимулювала реальні дії для повернення цих дітей додому. Тому 1 червня ми запрошуємо всіх приєднатися до нашої національної кампанії “Діти моляться за дітей”.

Команда кампанії зараз працює над всіма деталями, і ми будемо готові невдовзі їх оприлюднити. Тим часом, ми запрошуємо вас завантажити зображення нижче та розповсюджувати їх через ваші соціальні медіа, щоб оголосити про ініціативу. Дозвольте силі щирих молитов захистити українських дітей і допомогти повернути додому якомога більше українських дітей.

2024 Newsletter Email Header 11 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Від імені Національної ради ми щиро запрошуємо всіх членів UNWLA зібратися разом на Національну Конвенцію UNWLA XXXIII, яка відбудеться з 13 по 15 вересня 2024 року в готелі Sheraton Parsippany, за адресою 199 Smith Road Parsippany, NJ 07054. Цього року нашу Конвенцію організовує Регіональна Рада Нью-Джерсі і обіцяє бути насиченою, мотивуючою та незабутньою подією!

Ми запрошуємо всіх членів взяти участь у Конвенції. Останній термін реєстрації – 29 травня 2024 року.

  1. для реєстрації на Конвенцію як делегата або гостя: ПОСИЛАННЯ ТУТ. Останній термін реєстрації – 29 травня 2024 року
  2. Президенти Філій просять надіслати імена своїх делегатів Філії, натиснувши ТУТ.

Організатори Регіональної Ради Нью-Джерсі та Національної Ради UNWLA з нетерпінням чекають на зустріч з вами на цьогорічній Національній Конвенції!

Допоможіть нам обрати товари СУА, які саме вам захочеться. Візьміть дві хвилини свого часу, щоб заповнити опитування та розкажіть нам, що ви хотіли б мати: https://bit.ly/48MyQTu