Newsletter Email Header 61 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Люба Союзянко,

Цими вихідними ми знову нагадали світові про несправедливу та руйнівну війну, яку Росія розпочала проти України десять років тому. Вісім років вона точилася у невеликій частині України, а вже два роки тому Росія розпочала повномасштабне вторгнення.

Ми вбачаємо своїм зобовʼязанням допомогти Україні встояти та перемогти у цій війні. Тому що ми Віримо в Україну та її світле майбутнє.

Тому…

Долучайтеся до Громадської Дипломатії

Це слушний момент заохотити ваших обраних представників підтримати закон про фінансову допомогу для України. Надішліть їм фото та відео з ваших заходів, щоб вони побачили що є сильна підтримка України. 

Ми чуємо з публічних виступів, що багато людей в Конгресі тиснуть на спікера з метою внесення законопроекту з фінансуванням для України до голосування. Ми маємо допомогти цьому зі свого боку.

Ось, що потрібно зробити:

1- Зателефонуйте своїм представникам у конгресі і попросіть їх працювати зі спікуром щоб законопроект було винесено на голосування.

2- У спікера Палати є телефонна лінія для людей які не є з його регіону, за допомогою якої ви можете зателефонувати і закликати його внести законопроект. Ось номер: 1 (202) 225-4000

Дзвінки вашим представникам у конгресі є найважливіши пріоритетом сьогодні. Нам довелося попрацювати наполегливо з Сенатом, щоб вони прийняли закон, а з Конгресом нам доведеться подвоїти зусилля. 

wepage headers 17 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

У квітні буде тиждень бібліотеки у школах США. Це чудова нагода розповісти вашим громадам про різнобарвну українську літературу. Наша членка Анна Петеліна підготувала список Українських книжок які було перекладено на англійську мову та які можна легко придбати у США. Список доступно тут

А 29 лютого, Надія Тарнавська, музика та освітянка, проведе віртуальну подію присвячену українським веснянкам – Весна Красна. Дуже вчасно, бо весна вже на порозі. 

Ось тут деталі про подію

Philadelphia | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Мітинги Року

Це не буде перебільшенням сказати що мільйони людей по всьому світу вийшли з Українськими прапорами щоб нагадати про десяту річницю війни та два роки від початку повномасштабного вторгнення. Ми пишаємося тим, що Союзянки відігравали важливу роль у підготовці цих подій у США, включаючи успішні перемовини про підсвічення знакових будівель синіми та жовтими вогниками.

Це вражаючий список.

Нью Йорк: One World Trade Center, One Bryant Park, Sixth Ave. & West 42nd St, One Five One 42, Broadway between 42nd & 43rd, Sven in Queens

Філадельфія, Штат Пенсильванія: Avenue of the Arts, FMC Tower, Cira Centre, Cira Green

Шрівпорт, Луізіана: Texas Bridge

Тут галерея світлин з різноманітних подій, які пройшли цими вихідними.

Якщо ви маєте подію додати до переліку – надсилайте фото на [email protected] 

Також Голова СУА Наталя Павленко надала інтервʼю часопису The Village Voice, у якому розповіла про поточну ситуацію в Україні та нашу роботу на підтримку українців.

Ми продовжуємо збір для придбання дуже потрібної зимової уніформи та інших необхідних речей для українських жінок у війську України. Будь ласка, розгляньте можливість підтримки кампанії “Зігрій Україну: Підтримайте Жінок Воїнів”.

Ми прагнемо зібрати $100,000, що дозволить нам фінансувати повний комплект зимової уніформи для 67 хоробрих українських жінок, які захищають свободу України. Один повний комплект зимового одягу коштує $1500. Пожертвуйте та розповсюджуйте інформацію про кампанію. Давайте зігріємо Україну разом!

Newsletter Email Header 52 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

——

Соняшникове Гала – вечір на підтримку гуманітарних програм СУА в Україні!

Приєднуйтеся до нас на елегантному заході в Українському інституті Америки, Нью-Йорк, 4 квітня 2024 року.

7FMHStzQ | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Насолоджуйтеся класичною українською музикою світового класу, смачною їжею та напоями, виступами гостей в неперевершеній атмосфері Українського інституту.

Квитки та деталі доступні на веб-сайті https://sunflowergala.com.