Newsletter Email Header 7 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Коротші дні та зимна погода не дуже допомагають лишатися активними. Проте це не про нашу спільноту! Союзянки ніколи не зупиняються!

2024 рік – це період, коли наша постійна адвокація за Україну надзвичайно важлива. Наразі нашим головним пріоритетом є підтримка додаткового фінансування для України серед обраних посадовців та громад США.

На цьому тижні ми очікуємо оновлений законопроект, який включає фінансування для України, щоб пройти сенаторське голосування та потім перейти до Палати представників. Підтримка серед законодавців достатньо висока для прийняття законопроекту, проте вони продовжують отримувати повідомлення від виборців, що противляються допомозі Україні. Наше завдання – зробити свій голос почутим.

Є кілька способів це зробити.

1- Якщо ви тільки починаєте свій шлях адвокації і маєте 5 хвилин свого часу, будь ласка, скористайтеся цим простим керівництвом і зателефонуйте своїм представникам у Палаті представників та Сенаті: https://bit.ly/421F8x0

2- Якщо у вас є встановлений контакт з місцевим або національним офісом вашого обраного посадовця, розгляньте можливість телефонного дзвінка та відправки персоналізованого листа співробітнику.

Що включити:

посилання на новини про останні події у війні

відкритий лист від громади листопада Конгресові, закликаючи до біпартитної підтримки України https://bit.ly/3U9e6Sw

План перемоги в Україні https://bit.ly/4947sRO

3- Підніміть це на наступний рівень і розгляньте можливість відправлення подібних оновлень у ваш офіс щотижня. Не розчаровуйтеся, якщо не отримаєте відповіді. Вони читають ці електронні листи, і вони впливають на їхні рішення.

Також приєднуйтеся до нас на Оновленні адвокації та презентації нової глобальної кампанії “Вір у Україну” сьогодні о 20:30.

Будь ласка, натисніть ТУТ, щоб зареєструватися.

Україні потрібна підтримка вже сьогодні!

Різдвʼяні свята скінчилися і ми хотіли б з вами поділитися підбіркою фото з подій з різних куточків нашої країни, які організували наші союзянки. Шануємо свої традиції та громаду!

З 16 по 20 січня голова Центру Опіки Сиріт, о. Роман Прокопець , та капелан, брат Андрій Харків, за підтримки СУА, разом із командою волонтерів творили зимову казку для дітей-сиріт та їх батьків-опікунів трьох Дитячих будинків сімейного типу з м. Львова та Львівської області. Це була Різдвяна школа у Яремче, під час якої діти відпочивали, вивчали українські традиції, проводили час у колі люблячих дорослих під божою опікою.

421957696 767803255379063 5895737927037937637 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Також продовжуємо збір коштів на допомогу жінкам-військовим разом з фондом Землячки.

Приєднуйтеся

Newsletter Email Header 52 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America