Newsletter Email Header 58 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Сьогодні США відзначають День Президента – день, коли визнають всіх, хто служив президентом в найстійкішій демократії світу.

Тим часом починається тиждень 24 лютого – дня, який відзначає два роки повномасштабного російського вторгнення в Україну та десятиліття від початку російської війни проти України. Україна виявилася набагато стійкішою, ніж багато хто очікував. Давайте святкувати цю відвагу та стійкість.

Ну що, подивимося що ми тут маємо?

Цього тижня Конгрес на перерві. Це час для конгресменів приділити увагу своїм громадам та подіяс  у округах. Використовуйте цей тиждень, щоб зв’язатися з вашими обраними представниками та їхніми місцевими офісами.

1- Продовжуйте дзвонити своїм обраним представникам і вимагати, щоб спікер Палати представників виніс на голосування закон про додаткове фінансування для України. Неможливо переоцінити терміновість і важливість цього фінансування.

2- Якщо ваш відділ СУА або будь-яка інша організація в спільноті планує події, присвячені до 24 лютого, обов’язково зверніться до місцевого офісу вашого представника і запросіть їх приєднатися до вас.

3- Розширюйте свою адвокаційну мережу: звертайтеся до релігійних громад у вашому районі та просіть їх помʼянути загиблих і помолитися за український народ.

4- Звертайтеся до вашої місцевої громади та запрошуйте їх приєднатися до ваших адвокаційних заходів. Чудовим прикладом поділилася одна з членок групи адвокації СУА на Facebook

вона організувала стіл у місцевій кав’ярні. Вона роздрукувала листівки з інструкціями, як зв’язатися з обраними представниками, і робила прості листівки для відправки в Україну прямо там на місці. Це мало неабиякий успіх! Вона мала людей, які дзвонили своїм представникам прямо на місці, та використовувала цю можливість, щоб розповісти людям про те, що насправді відбувається в Україні, нагадуючи їм, що війна триває і Україні потрібна наша підтримка!

427990168 10159615322042554 8488707918447150746 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Ви можете завантажити та роздрукувати цю листівку для вашої роботи з громадою.

Як видно, адвокатура може вийти далеко за межі офісів у Вашингтоні, округ Колумбія.

Ми запрошуємо вас приєднатися до лекції Алли Швець, доктора філології, заступника директора з наукових досліджень Інституту імені Івана Франка Національної академії наук України, заступниці голови ГО “Спілка українських жінок” та члена Української асоціації дослідників історії жінок. Алла Швець дослідить участь українських жінок у військових формуваннях Українських січових стрільців та Української галицької армії на початку XX століття між двома світовими війнами. Військовий дух та патріотичний запал, які виявили ці жінки, зміцнили рішучість інших жінок, які визнали необхідність організації та консолідації для досягнення змін у суспільстві.

Лекція відбудеться українською мовою.

21 лютого 2024 р. о 11:00 за східноамериканським часом (EST)

Zoom-конференція

https://us06web.zoom.us/j/89052451308

Ідентифікатор конференції: 890 5245 1308

Пароль: 065775

Цього тижня стартує глобальна кампанія “Вір в Україну” у понад 100 містах світу. Багато відділків СУА приєдналися до інших громадських організацій для втілення масштабних місцевих кампаній. Якщо ваший відділок бере участь у яких-небудь подіях в рамках ініціативи “Вір в Україну”, повідомте нас, написавши всі деталі на [email protected] та переконайтеся, що ваша подія відображена на карті: https://klych.org/believe-in-ukraine

428361465 7343598349058806 2529745916247187319 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Серед багатьох запланованих подій ми з радістю підтримуємо додаткові покази документального фільму “Піднесеня Люті”. Якщо ви знаходитесь на півдні Каліфорнії, ми рекомендуємо вам відвідати ці покази. Деталі та квитки доступні за посиланням: https://bit.ly/3I4Kw9e

Screenshot 2024 02 02 at 4.59.13 PM | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Ми продовжуємо збір для придбання дуже потрібної зимової уніформи та інших необхідних речей для українських жінок у війську України. Будь ласка, розгляньте можливість підтримки кампанії “Зігрій Україну: Підтримайте Жінок Воїнів”.

Ми прагнемо зібрати $100,000, що дозволить нам фінансувати повний комплект зимової уніформи для 67 хоробрих українських жінок, які захищають свободу України. Один повний комплект зимового одягу коштує $1500. Пожертвуйте та розповсюджуйте інформацію про кампанію. Давайте зігріємо Україну разом!

Newsletter Email Header 52 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Соняшникове Гала – вечір на підтримку гуманітарних програм СУА в Україні!

7FMHStzQ | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Приєднуйтеся до нас на елегантному заході в Українському інституті Америки, Нью-Йорк, 4 квітня 2024 року.

Насолоджуйтеся класичною українською музикою світового класу, смачною їжею та напоями, виступами гостей в неперевершеній атмосфері Українського інституту.

Квитки та деталі доступні на веб-сайті https://sunflowergala.com.