Newsletter Email Header 7 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Минулого тижня всю увагу було прикуто до слухань у Сенаті США. Драма, що розгортається навколо законопроєкту що включає у себе додаткове фінансування для України, мобілізувала українську спільноту америки, як ніколи раніше. Але це було не єдиною подією минулого тижня. Давайте подивимося, що ще відбувається?

Минулого тижня Сенат відхилив законопроєкт, що включав фінансування для убезпечення кордону та зовнішні додаткові видатки, включаючи фінансування для України. Наступного дня було внесено новий законопроєкт, що фокусується лише на зовнішніх додаткових видатах, включаючи допомогу Україні. Сенат проводив слухання та процедурні голосування з цього питання щодня минулого тижня, включаючи неділю. Заключне голосування очікується орієнтовно у середу цього тижня.

Сьогоднішнім найбільш актуальним питанням є забезпечення підтримки законопроекту Сенатом та Палатою Представників США. З цього приводу ми закликаємо всіх членів спільноти долучитися до дзвінків вашим представникам США та закликати їх проголосувати за законопроєкт.

1- Американська коаліція за Україну щоденно проводить телефонний марафон о 8 за східним часом. Зареєструйтеся тут https://bit.ly/3UwQMON та приєднуйтесь до інших адвокатів за Україну

2- Якщо ви не можете приєднатися до телефонного марафону, будь ласка, скористайтеся цим простим довідником, опублікованим на нашому веб-сайті, щоб зробити дзвінки самостійно: https://bit.ly/421F8x0

3- Якщо у вас вже є встановлені стосунки з офісом вашого представника, будь ласка, надішліть їм електронного листа з закликом підтримати додаткове фінансування для України.

4- Розповсюджуйте і запрошуйте ваші спільноти долучитися до нашої адвокаційної кампанії.

Дзвінок чи електронний лист забере всього лише до 10 хвилин вашого часу, але врятує життя в Україні.

Комітет США з питань вивчення Голодомору в Україні оголошує конкурс для учнів шкіл США 9-12 класів.

Учні запрошені написати дослідницьку роботу, газетну статтю, коротку розповідь, п’єсу, вірш чи інтерв’ю з вижившим чи нащадком жертв голодомору; порівняння голодомору з іншими геноцидами і/або з поточною війною Росії проти України; аналіз Конвенції ООН про геноцид, як застосовується до голодомору та поточної війни; чи роль журналістів під час голодомору.

Роботи повинні містити список джерел та/або свідчень очевидців. Роботи можна подавати індивідуально чи групами до трьох учнів. Нагороди присуджуються за надіслану роботу.

Перед подачею робіт учні повинні представити свою роботу класу, клубу, бібліотеці чи іншій громадській організації або представити докази опублікованого продукту в термін конкурсу. Форму участі у студентському конкурсі Holodomor повинен заповнити вчитель/консультант учня та долучити її до роботи.

Будь ласка, надсилайте роботи на електронну адресу [email protected]. Крайній термін подачі робіт: 15 березня 2024 року.

Holodomor Flyer 2024 with QR | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

СУА приєдналися до міжнародної кампанії “Вір у Україну”, присвячену вшануванню 2-ї річниці російського повномасштабного вторгнення в Україну та 10-й річниці від початку війни.

“Вір у Україну” – це проголошення сили та стійкості України. Кампанія має на меті пролити світло надії та продемонструвати всесвітню солідарність з хоробрими людьми України.

#СвітлоПереможеТемряву

Відділки СУА приєдналися до зусиль інших громадських організацій у створенні нформативних кампаній на місцях. Якщо ваший відділ бере участь у подіях в рамках кампанії “Вір у Україну”, будь ласка, дайте нам знати, написавши всі деталі на [email protected]

Believe in Ukraine | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Ми продовжуємо збір для придбання дуже потрібної зимової уніформи та інших необхідних речей для українських жінок у війську України. Будь ласка, розгляньте можливість підтримки кампанії “Зігрій Україну: Підтримайте Жінок Воїнів”.

Ми прагнемо зібрати $100,000, що дозволить нам фінансувати повний комплект зимової уніформи для 67 хоробрих українських жінок, які захищають свободу України. Один повний комплект зимового одягу коштує $1500. Пожертвуйте та розповсюджуйте інформацію про кампанію. Давайте зігріємо Україну разом!

Newsletter Email Header 52 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Соняшникове Гала – вечір на підтримку гуманітарних програм СУА в Україні! 

7FMHStzQ | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Приєднуйтеся до нас на елегантному заході в Українському інституті Америки, Нью-Йорк, 4 квітня 2024 року.

Насолоджуйтеся класичною українською музикою світового класу, смачною їжею та напоями, виступами гостей в неперевершеній атмосфері Українського інституту.

Квитки та деталі доступні на веб-сайті https://sunflowergala.com.