Loading Events

Запрошуємо жителів Стемфорда та околиць на благодійну, осінню забаву. Усі виручені кошти з даного заходу, будуть переслані потребуючим в Україні. Тільки спільними зусиллями ми можемо допомагати, боротися за життя інших і впевнено йти до перемоги.

А тепер трішки про те, що вас чекає.

Вечір починається з музичного виступу гурту “Забава”, який занурює глядачів у атмосферу радості та веселощів слов’янських свят. Виконавці віддають шану народній музиці та танцям, заводячи всіх на заливні віражі весільних обрядів та святкових гулянок.

Після захоплюючого виступу гурту “Забава”, усі гості вечора запрошуються на смачну вечерю. Страви здесь відображають багатство смаків та ароматів слов’янської кухні, даруючи гостям найкращі традиційні страви.

А для тих, хто мріє про великі перемоги та захоплюючі призи, організовується лотерея. Учасники мають можливість виграти різноманітні подарунки та призи, що додає до вечора невимовного спантування та очікування.

Завершенням вечора є незабутнє виконання казки “Рукавичка” в виконанні школі Harmony and Art School в Stamford. Захопливий, веселий, інтригуючий і смачний вечір обіцяє запам’ятатися та заповнити серця гостей радістю і найкращими враженнями.

Осіння забава – Stamford, CT

Share This Story, Choose Your Platform!