Loading Events

UNWLA Branch #143 Jersey City, New Jersey запрошуємо всіх на дружню подію: «Життя, материнство та Катя Бльостка» 📅 Дата та час: 19 листопада на 15:00 📍 Місце: Ukrainian American Cultural Center of New Jersey у Whippany.
Ця подія – це не лише шанс поспілкуватися з авторкою книги «Матера вам не наймичка, або Чому діти це — прекрасно…», але й можливість зробити добре діло. Разом з Катя Бльостка та нашим партнером, Українська книгарня READ, ми збираємо кошти для стипендійної акції від Союзу Українок Америки, щоб забезпечити освітню підтримку українським дітям.
Чого очікувати на заході:
📖 Читання авторкою уривків зі свого захоплюючого твору. 💬 Обговорення змісту книги та глибока дискусія над актуальними темами сучасності. 🆕 Поговоримо про її нову книгу та дізнаємося більше про її творчий процес. 📚 Продаж та підпис примірників книги «Матера вам не наймичка, або Чому діти це — прекрасно…».
Реєстрація обов’язкова, кількість місць обмежена!

Не пропустіть цей захоплюючий захід, де ми об’єднаємо каву, а пізніше і вино, розмову та можливість допомогти дітям отримати якісну освіту. Приходьте, це буде живо, затишно та корисно! Побачимось 😉
#КаваТаРозмова #ЛітературнийВечір #БлогерКатяБльостка #ДоброРазом

Share This Story, Choose Your Platform!