2023 Newsletter Email Header 7 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Рівно тиждень тому світ був шокований жахливою російською атакою на дитячу лікарню Охматдит у Києві, а також на інші медичні заклади та житлові будинки по всій країні. Десятки життів було втрачено, понад сотню людей було поранено, включаючи дітей та лікарів. Охматдит, найбільша дитяча лікарня в Україні, яка працює з найскладнішими педіатричними захворюваннями, включаючи рак, була частково зруйнована, залишивши багатьох дітей без доступу до життєво необхідної медичної допомоги.

Ми розпочали збір коштів для відновлення лікарні та підтримки хворих дітей у відповідь на цей напад. На сьогодні ми досягли половини нашої мети у $100,000 і минулого тижня надіслали перший транш у $25,000 до Фонду Охматдит. Ми продовжуємо збір коштів для відновлення лікарні та підтримки постраждалих дітей.

Ваші пожертви вже допомогли Охматдиту. Давайте зробимо ще більше!

Американська коаліція за Україну оголосила дати наступного Саміту Дій за Україну у Вашингтоні, округ Колумбія. Ми заохочуємо вас приєднатися до делегації адвокатів за Україну з вашого штату. Цього квітня ми всі разом просили про надання важливої допомоги Україні від США. Тепер настав час продовжити роботу з вашими представниками у конгресі США

UAS Fall 24 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

СУА розробляє освітні проекти для різних спільнот та аудиторій, включаючи самих Союзянок. Наша команда працює над створенням бібліотеки матеріалів для комплексного, зручного в користуванні освітнього каталогу для членів СУА, і ми хочемо переконатися, що він відповідає вашим потребам. Будь ласка, приділіть хвилинку, щоб заповнити цю коротку анкету до 17 липня і допоможіть нам зробити цей каталог максимально корисним для вас.

Літо – це час багатьох культурних подій у ваших громадах. Ми заохочуємо вас ознайомитися з нашим посібником з деколонізації української культури. Цей інструментальний посібник є вашим вірним помічником з популяризації української культури у вашій громаді.

Посібник можна завантажити тут…

Цього літа UNWLA спонсорувала три літні табори для сиріт, дітей, чиї батьки захищають Україну, та внутрішньо переміщених дітей.

$33,000, зібрані з ваших цьогорічних пожертв, допомогли фінансувати кілька тижнів відпочинку та відновлення далеко від війни для десятків українських дітей.

На фото діти з тимчасово переміщених сімей зі Сходу України, Яремче, Липень 2024

450241912 873160278180088 7628716866400805892 n | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America