2023 Newsletter Email Header 4 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Літо вже буяє на повну силу, з чудовою погодою та величезною кількістю подій щодня. Ми продуктивно розпочали це літо з національної кампанії та багато іншого. Давайте разом подивимося що нового!

Протягом кількох місяців команда ініціативи “Поверніть дітей України” працювала над створенням кампанії “Діти моляться за дітей”, національної серії молитовних заходів за українських дітей. Кампанія, запланована на 1 червня, Міжнародний день захисту дітей, мала на меті створити простір для дітей, де вони могли б зібратися разом для молитви, солідарності та щоб розділити співчуття до своїх однолітків, які постраждали від трагічних обставин російської війни проти України.

Ми були дуже раді отримати згоду від Посольства України в США співорганізувати захід у Українському домі у Вашингтоні, округ Колумбія.

Ми також були раді бачити всі оголошення, що надходили від наших відділів, а також від різних організацій з усієї країни.

Як результат, було проведено понад десять заходів по всій країні: сотні голосів поєдналися у молитві за українських дітей. Ми зібрали фотографії та відео з заходів, а також посилання та вирізки з медіа. Переконайтеся самі, якою великою та потужною виявилася ця кампанія.

Деталі тут… 

Ця кампанія скінчилася, проте наша адвокація за Україну не може зупинятися. Ми запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до нашої команди.

1- приєднайтеся до нашої координаційної групи у мережі Фейсбук тут

2- приходьте на наші координаційні дзвінки. Наступний відбудеться 17 червня о 8:30 вечора EST Реєстрація ось тут

2023 Newsletter Email Header 1 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

СУА уклали договір про співпрацю з ініціативою ENGin, щоб підтримати їх прагнення допомагати більшій кількості українців, які працюють над вдосконаленням своєї англійської мови.

Що таке ENGin?

ENGin – це неприбуткова організація, яка з’єднує волонтерів, що розмовляють англійською, з мотивованими українцями для онлайн-практики розмовної англійської мови та міжкультурного обміну. ENGin шукає носіїв англійської мови, готових присвячувати кілька годин на тиждень для онлайн-зустрічей з українцями та допомоги їм у практиці та вдосконаленні англійської.

Як це працює?

ENGin об’єднує українців з волонтерами з усього світу для проведення щотижневих розмовних онлайн-сесій. Вони перевіряють кожного учасника та волонтера, щоб переконатися в їх відповідності програмі, а також надають навчання та орієнтацію. Учасників підбирають індивідуально на основі їхніх уподобань, інтересів та доступності, щоб забезпечити ефективний та корисний досвід спілкування. Після створення пари ENGin підтримує учасників та волонтерів протягом їхньої участі в програмі, надаючи поради, ресурси та вирішення проблем.

Ми запрошуємо вас дізнатися більше про ENGin та стати волонтером, якщо у вас є час і бажання. Ваш час та увага можуть зробити значний вплив на чиєсь життя.

Дізнатися більше про ENGin та доєднатися до волонтерів можна тут https://www.enginprogram.org

Якщо ви доєднаєтеся, то зазначте що ви від СУА.

Convention Email header | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

СУА віддані збереженню та популяризації української спадщини. Щоб продовжувати бути ефективними та продуктивними в усіх наших починаннях, ми повинні зробити паузу, переглянути наші результати та чітко визначити цілі на наступний період. Саме для цієї мети існує Національна конвенція СУА.

Ми заохочуємо всіх Союзянок взяти участь у XXXIII Національній конвенції СУА, яка відбудеться 13-15 вересня 2024 року в Парсіппані, Нью-Джерсі. Майбутня конвенція СУА головною подією організації, що втілює в собі розширення прав і можливостей, єдність і прогрес. Кожні три роки ми збираємося, щоб визначити наші національні пріоритети та вирішити, як будемо працювати протягом наступних трьох років. Кожна конвенція значно сприяє зростанню СУА та підвищує ефективність нашої реакції на майбутні виклики.

По суті, конвенція СУА – це більше ніж просто зібрання, це святкування стійкості, сили та єдності. Як найвищий орган прийняття рішень організації, вона символізує колективну силу українських жінок формувати свою долю та долю майбутніх поколінь. Зі списком поважних доповідачів, освітніми сесіями та можливостями для встановлення контактів, цьогорічна конвенція обіцяє бути незабутньою подією — маяком натхнення та розширення прав і можливостей для українських жінок повсюди. Ми сподіваємось побачити вас там!

2023 Newsletter Email Header 2 | UNWLA - Ukrainian National Womens League of America

Від самого початку війни Харків потерпає від постійних обстрілів з боку росії. Та протягом минулих декількох тижнів росія дуже посилила атаки, щодня приносячи руйнування та страждань звичайним мирним жителям регіону.

Гуманітарна ситуація у Харкові погіршується з кожним днем. Люди втрачають домівки та все своє майно. Від самого початку СУА співпрацює з фондом АІСМ, який має волонтерів у регіоні, та оперативно реагує на всі виклики. Ми оголосили збір щоб підтримати їх гуманітарну місію у Харкові та надати постраждалим якомога швидше потрібну допомогу.

Будь ласка, долучайтеся до збору. Давайте разом допоможемо тим, хто продовжує страждати від російської агресії.

Минулого тижня ми вже опублікували річний звіт СУА за 2023 рік. Якщо ви пропустили це минулого тижня, то ознайомитися з ним можна завжди на нашому сайті ось тут 

Союзянки відділу 107, Сан Хосе, Каліфорнія, також зробили річний звіт відділу, проаналізувавши свій внесок у загальне досягнення СУА минулого року. Дуже хороший звіт вийшов. Ми заохочуємо всіх з ним ознайомитися та скласти собі до скарбнички хороших ідей для втілення у майбутньому. Звіт відділу 107 тут