Loading Events

Благодійний авторський концерт “Дарунок Долі” від композитора Ігоря Сипеня – це надзвичайна музична подія, яка об’єднує мистецтво та добру справу. У цей вечір глядачі матимуть унікальну можливість насолодитися живою виставкою таланту та глибокого почуття композитора, який не лише створює музику, але й виконує свої власні пісні.

В програмі-концерту будуть презентовані пісні з СД Ігора СИПЕНЯ «ДАРУНОК ДОЛІ» виконані самим автором та талановитими артистами: Василем Дунцем, Наталею Гоцик, Іриною Василевською, Олегом Шаком та Миколою Губчакевичем.

Під час концерту також відбудеться аукціон вартісних речей, де кожен з присутніх матиме можливість придбати цінні предмети та приємності. Усі зібрані кошти будуть використані для закупівлі дронів Mavic 3 та якісних турнікетів “САГ”, які будуть передані захисникам України.

Важливо відзначити, що вхід для дітей на концерт – вільний. Це є запрошення для молодого покоління приєднатися до цієї благородної справи. За квитками на концерт можна звертатися у будь-який час до голови союзянок Філадельфії – Олі Михайлюк за номером телефону 267 255 6443.

Цей концерт – не просто розважальна подія, це спільна можливість зробити добру справу та підтримати захисників України. Разом ми можемо наблизити перемогу України і сприяти її захисту.

Share This Story, Choose Your Platform!